Healing environment

FOSS Lux zijn op maat gemaakte producten voor een aangename sfeer in uw ruimte, gebaseerd op moderne LED-verlichting.

Kies uw product

FOSS Lux Echo

Door de groene kleur van Foss lux Echo verkrijgt men een beter contrast op de beeldschermen. Hierdoor kunt u betere diagnoses stellen in de verlichte ruimte.

FOSS Lux Spot

Via LED-spots kan er een aangename sfeer worden gecreëerd. Alle kleuren van de regenboog, inclusief warm-wit, kunnen worden vertoond.

FOSS Lux Strip

Foss Lux Strip is een product om specifieke onderdelen van uw ruimte uit te lichten.

FOSS Lux Panel

Foss Lux Panel licht uw omgeving of onderzoeksruimte uit met sfeerverlichting, verkrijgbaar in verschillende maten en soorten.

FOSS Lux uDesk

Foss uDesk is ontworpen voor de specialist die diagnoses moet stellen in donkere omgevingen. Lichtinval van onder het bureau zorgt voor indirecte lichtval op het bureaublad.

Foss Lumos CT/MR

Verander uw onderzoeksruimte in een spannende omgeving. Vergeet de steriel, witte, klinische omgeving en stel uw patiënten op hun gemak met Foss Lumos.

We projecteren beelden of films op CT/MR-toestellen om angst (zeker voor kinderen) tijdens dergelijke onderzoeken te verminderen. Dit zal ook een enorme impact hebben op het rendement van uw CT/MR-onderzoeken.

Foss Lumos Exciting Wall

Wanddecoraties in ziekenhuizen, op kantoren of publieke ruimtes dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. Door een kleine toevoeging op de muur kunnen wij er een Exciting Wall van maken!

FOSS Lumos Living Wall

De muur van uw onderzoeksruimte wordt omgetoverd tot een bepaald thema. Dit thema op zich is al een feest om te zien en varieert van een bosrijke omgeving tot het strand. Wij zorgen ervoor dat de muur tot leven komt door verschillende gebeurtenissen te projecteren die aansluiten bij het gekozen thema.

FOSS Sky Panels & Videos

Vergeet het saaie witte plafond. Onze Sky panelen en video’s zorgen ervoor dat er een optische illusie ontstaat waarbij de patiënt zich buiten waant.

FOSS Signage Panels & Videos

Verander uw muren in een levendig geheel. Vanaf nu kijken uw klanten nooit meer naar een wit geheel. Laat u verrassen door het effect van Signage panelen en video’s. Er zijn verschillende thema’s mogelijk.

Interactieve Multimedia

Vergeet de steriel witte klinische omgeving, verander wacht- en onderzoeksruimtes voor patiënten in een ontspannende omgeving.

Producten bekijken

DICOM Technologie

Ontdek onze IT-oplossingen voor radiologie: distributie en uitwisseling van patiëntenbeelden en rapporten via CD, DVD en internet.

Producten bekijken

Data- & Beeldarchivering

Automatiseer uw CD-, DVD- of Blu-ray-output en -afdruk dankzij onze robotische productiesystemen.

Producten bekijken

Niet gevonden wat u zocht?

Ons team van experten helpt u met plezier verder! Wij trachten uw vragen te beantwoorden binnen de 48u.

Contacteer Trend-IT

Support technique de qualité

Service & Support

  • Installatie
  • Hotline (van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u)
  • Onderhoudscontracten (interventietijd: 8u), inclusief preventief onderhoud
  • Opleidingen & coaching

Als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, dan gaat u automatisch akkoord met onze privacy policy.

Trend-IT is moving to a new location

We are moving our offices as of 01/03/2021 to RINGLAAN 17 A (Industrial Park near exit 3 on the E19 and near the trainstation “Noorderkempen”) at 2960 Brecht.

IMPORTANT: NEW PHONE NUMBERS as of 01/03/202
03/376.64.21 general number
03/376.64.22 support

Our mailaddresses stay the same.

Kind regards,
The Trend-IT team.