Koningin Paola Kinderziekenhuis

Koningin Paola Kinderziekenhuis (ZNA groep)

Vissen geven patiëntjes rust tijdens ziekenhuisopname

Maandag 30 augustus 2021 — Voortaan kunnen kinderen in het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis zich laten onderzoeken en overnachten tussen walvissen, dolfijnen en schildpadden. De nieuwe onderwaterwereld geeft de patiëntjes meer rust tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Deze transformatie was mogelijk dankzij sponsoring van het Antwerpse restaurant Danieli Il Divino. Eind vorig jaar kreeg de eerste verdieping van het kinderziekenhuis al het uitzicht van een safaripark. In het kinderziekenhuis overnachten jaarlijks 2500 kinderen, 800 ondergaan er een ingreep.

Haaien en kwallen niet popular 😉

De keuze voor de natuur en blauw is niet toevallig. Natuurelementen helpen bij het herstelproces van een kind. Daarnaast ontspant blauw lichaam en geest, kalmeert de kleur ontstekingen, werkt ze stress- en koortsverlagend en onderdrukt ze sterke emoties zoals boosheid of agressie.

Tijdens de ontwerpfase konden kinderen kiezen tussen cartoonachtige en realistische afbeeldingen. Daarnaast mochten ze ook een top drie maken van favoriete zeedieren. De haaien en kwallen zijn uit de boot gevallen. Trend-IT uit Brecht zorgde voor alles: het ontwerp, de keuze van de juiste technologieën en de implementatie.

Als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, dan gaat u automatisch akkoord met onze privacy policy.

Trend-IT is moving to a new location

We are moving our offices as of 01/03/2021 to RINGLAAN 17 A (Industrial Park near exit 3 on the E19 and near the trainstation “Noorderkempen”) at 2960 Brecht.

IMPORTANT: NEW PHONE NUMBERS as of 01/03/202
03/376.64.21 general number
03/376.64.22 support

Our mailaddresses stay the same.

Kind regards,
The Trend-IT team.